1899

Koffie

1899 Koffie

Er zijn verschillende soorten koffie die wij u kunnen bieden, van Espresso tot filter koffie.

Espresso Medium Roast Bonen

Deze koffie is een echte allemansvriend, door de milde tonen van cacao en vanille en een mooie volle créma een koffie die de hele dag gedronken kan worden. Een 100% Arabica koffie en UTZ gecertificeerd.

1899 Espresso Dark Roast

De Dark Roast is door de extra lange branding geschikt voor de optimale combinatie met de 1899 melk topping voor een gebalanceerde cappuccino en andere melkvariaties, als koffie is vol van temperament. Een 100% arabica en UTZ gecertificeerd.

Fairtrade Fresh Brew Medium Roast

1899 Fresh Brew koffie is speciaal ontwikkeld voor automaten met een Fresh Brew zetsysteem. Het intensieve, snelle brandproces én de samenstelling van het 1899 medium roast melange maakt het mogelijk om een perfecte kop of kan koffie te serveren.


1899 Instant Coffee Classic

Onze 1899 Instant Coffee Classic is te omschrijven als gebalanceerd met een volle en vriendelijke smaak. Geschikt voor een heerlijke kop koffie, een smaakvolle cappuccino in combinatie met de 1899 100% magere melkpoeder of een kan koffie. Een klassiek melange geschikt voor elke koffievraag.

1899 Liquid Organic Dark Roast

1899 Liquid is koffie van de allerbeste kwaliteit koffiebonen, het is de koffievariant die ervoor zorgt dat je in een korte tijd kunt genieten van een heerlijke kop of kan koffie. De combinatie van geselecteerde Arabica en hoogwaardige Robusta bonen geven een ietwat krachtige, ronde koffie met gebalanceerde smaak.

1899 Filter Traditional Blend

Filter koffie van 1899 is speciaal gemalen voor de traditionele filter zetsystemen. Deze maling van verse bonen heeft een rijk aroma en is vol van smaak. 1899 koffie is lekkere koffie voor een scherpe prijs.